OUD GOUD

Een veel gevraagde vraag is, of ik ook oud goud kan omsmelten tot een nieuw sieraad. Dit is uiteraard mogelijk. Echter hangt hier wel een prijskaartje aan en is dit over het algemeen duurder dan het maken van een sieraad van nieuw materiaal. Het omsmelten van oud goud is namelijk een tijdrovend proces.

 


VERZORGING

 

Alle artikelen zijn met zorg uitgekozen en met de hand gemaakt. L-STUDIO werkt met uitsluitend hoogwaardige materialen zoals zoetwaterparels, edelstenen, zilver en 14 karaat goud.

Om de kwaliteit zo lang mogelijk goed te waarborgen is het van belang dat de sieraden met zorg worden behandeld. Douchen en slapen met sieraden wordt afgeraden aangezien het product dat sneller kan slijten of beschadigen.

 

GARANTIE

Wanneer de sieraden binnen een half jaar na aankoop kapot gaan, zal ik deze kosteloos repareren. Daarna zal ik een bedrag in rekening moeten brengen. 
Wanneer binnen een half jaar een defect ontstaat door het niet zuinig om gaan met de sieraden, zal ik ook genoodzaakt zijn om een bedrag in rekening te brengen. 

VERZENDWIJZE 

 

Het product wordt standaard verzonden met PostNL.

Brievenbuspakket - Je pakket wordt standaard verzonden als brievenbuspakket (€4,60) je ontvangt dan geen track en trace code. Houd er ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd. L-STUDIO niet is aansprakelijk is voor overschrijding van de aangegeven levertijden, verlies, diefstal of beschadiging door de post. 


Bestellingen buiten Nederland - Verzending binnen Europa is mogelijk. De verzendkosten bedragen €12,30

 

LEVERTIJDEN

 

Alle artikelen worden uiteraard zo snel mogelijk verzonden. De gemiddelde levertijd is twee tot 6 weken. Wanneer je een sieraad sneller nodig hebt, neem dan gerust even contact met me op.

 

RETOURNEREN

 

Is het product dat je hebt besteld hebt toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij L-STUDIO heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening en afhankelijk van uw vervoerder. Onderstaand vind je de retourinstructies:

    Stap 1:
Neem contact op met liselotte@lstudio.nl en vermeld hierin duidelijk wat je hebt besteld. Ik zal dan contact opnemen met betrekking tot de vervolgstappen

    Stap 2:
Wanneer je een retourbevestiging hebt ontvangen, kan je de artikelen netjes verpakken en retoursturen via PostNL. 

    Stap 3:

Verstuur de artikelen met PostNL. Het retour adres ontvang je via de e-mail wanneer je aangeeft dat je het artikel retour wilt sturen.

Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn voor brievenbus post €4,60 en pakketpost €6,50.

Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt!

* Houdt er wel rekening mee dat een retour via brievenbuspost geen track & trace code heeft. Je kunt bij de PostNL balie eventueel wel kiezen voor een track & trace code bij je brievenbuspakket


Het verschuldigde orderbedrag van je retourzending wordt teruggestort op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 14 werkdagen.

 

RETOURVOORWAARDEN

 

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Ik neem retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Op maat gemaakte sieraden, kunnen niet retour worden gestuurd.